2011. január 16., vasárnap

Maskarások ide hozzám!

Szombaton jelmezbál volt a Rønde Højskole living roomjában.
Programok:
- Pinata csapkodás...helyett a dán változat, amiben egy bazi fahordót ütlegeltün

- Jelmezverseny
- biliárd/csocsó verseny
- evés-ivás (főleg isvás)

Nos, kb szombat reggel szembesültem a ténnyel, hogy még mindig nincs jelmezem, szóval végül az iskolai szertárból sikerült beszereznem egy majom-démon-kos-medve jelmezt, amihez a kínai-kéksárkány maszk másolatomat használtam kiegészítőnek...szóval rémisztő lettem.
A jelmezek nagyrésze eléggé hétköznapi volt, és itt térnék ki a jelmezversenyre melynek 3. helyezettje egy latex-rendőrruhába öltözött lány lett, 2. helyezett a szomorú bohóc (Lars) és az 1. Claud (alias David) a francia Transzexuális...kicsit beteg gondolat, de tényleg meggyőző volt, ha nem lenne barátnője (aki szintén idejár a suliba) akkor sanda gyanúm támadt volna, de így csak legfeljebb metroszexuálisnak nevezhetem.
A Pinata csapkodás...nah az egy vicces dolog volt, mert bekészítettünk 2 husángot, 1 ún. bézbózütőt, meg egy fatönköt :P
Nos mindezt sikerült felemésztenünk és a hordónak még mindig semmi baja nem volt, szóval végül egy utolsó fadarabbal, egy jólirányzott ütéssel sikeresen a másvilágra küldte Arshan a hordót, ezzel megajánékozva minket egy adag édességgel.
A csocsóversenyt (ami nem is igazi verseny, csak számoljuk, hogy ki győz legtöbbször) természetesen a magyar kolléga (új diák) István nyerte meg.
A buli hátralevő részére az UNCSIIII szó illik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése